Üdvözöljük a Lenzl's Panzió weboldalán.

Panziónk Európa szívében, Magyarország dél-dunántúli régiójában a Balaton, a Dráva és a Duna által határolt területen található Szigetváron. Változatos folyóvölgyekkel tagolt, dimbes-dombos vidék.

A terület nem csak történelmi eseményei miatt vált ismertté, hanem kiemelkedő minőségű borai, gyógyfürdői és vendégszeretete miatt is.Ezt a vendégszeretetet gyakoroljuk mi is itt a Lenzl’s Panzióban.

A panzió jellegzetes régi bajor stílusú épület. Konyhánk bajor és magyar specialitásokat egyaránt kínál. Kérésére félpanziós ellátást biztosítunk és grillvacsorákat szervezünk. Helyiségeink alkalmasak különböző események megünneplésére.

Szobáink zuhanyzóval, WC-vel, TV-vel felszereltek, az udvaron zárt parkoló található.

A vendéglátók személyesen gondoskodnak a vendégek jó közérzetéről. Kérésre különböző célokkal kirándulásokat szerveznek.

Dél-Dunántúlnak ez a területe kikapcsolódási lehetőségekben igen gazdag vidék.

A panzió könyékén lehetőség nyílik kerékpározásra, lovaglásra, tenisz játszmákra, vadászatra, golfozásra, horgászat, drávai hajóutakon való részvételre, az abaligeti cseppkőbarlang, várak, gyógyfürdők, fürdésre alkalmas tavak és még sok már látnivaló megtekintésére.

Szigetvár Pécstől 30 km-re nyugatra fekszik. A XIV. évszázadból származó vár, dzsámival és a pasa kutakkal érdekes látnivalót kínál. A szigetvári wellness gyógyfürdő közismert gyógyító hatásáról.

Exkluzív ajánlat magyar vendégeink részére Több, mint három éjjel itt tartózkodás esetén egy étkezés bajor specialításokkal, személyeként egy-egy pohár pálinkával ingyenes. A hidegtálas, bográcsgulyásos borkostolók nagyon kedveltek a vendégeink körében.

Ugye sikerült meggyőznünk Önt is arról, hogy a következő szabadságát nálunk töltse el? Akkor kérjük foglalja le idejében a helyét telefonon, emailben vagy weboldalunkon.

19szoba
50Férőhely
5alkalmazott
10000Már